Autor: AKR

Projekti “Punësimi në zonat malore është sfidë dhe mundësi” nga organizata Agri-En

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj. Bora Muzhaqi, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi, Kryetari i Bashkisë Librazhd Z. Mariglen Disha dhe drejtuesi i organizatës Agri-en Z. Isuf Dervishi, bashkëbiseduan me 58 të rinj nga qytetet e Elbasanit, Përrenjasit dhe Librazhdit të trajnuar në fushën e bujqësisë, mbi […]

Panairi i Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Qarkun Fier

Minstri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Bora Muzhaqi, Ministri i Brendshëm Taulant Balla dhe Drejtori i Përgjithshëm i AKR Geron Ibrahimi vizituan Panairin e Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Fier ku u bashkuan rreth 30 aktorë të shërbimeve dhe mundësive për të rinj dhe rreth 200 të rinj pjesëmarrës që u informuan mbi mundësitë […]

Mbledhja e grupit ndër-institucional të punës

Në vijim të Strategjisë Kombëtare të Rinisë, si dhe në kuadër të nismës së MSHRF “Të rinjtë në Komunitet” që ka si synim nxitjen e vullnetarizmit dhe lehtësimin e angazhimit në vullnetarizëm, u mblodh grupi ndër-institucional të punës që filluan punën për ndryshimin e ligjit të vullnetarizmit. Ky grup ndër-institucional me përfaqësi nga Ministria e […]

Projekti “Aktivizimi dhe nxitja e të rinjve për një ambient të shëndetshëm dhe social” nga Shoqata Ressegnatia

Të lumtur të merrnim pjesë në eventin përmbyllës të projektit “Aktivizimi dhe nxitja e të rinjve për një mjedis të shëndetshëm social” zbatuar nga “Shoqata Ressegnatia”, i cili ka impaktuar 1000 të rinj, prej të cilëve 50% vajza dhe 50% djem. Me anë të këtij projekti të rinjtë dhe të rejat e Elbasanit, Belshit dhe […]

Sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike Nr.3

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, u zhvillua sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike nr.3. Gjatë këtij takimi u diskutua mbi vijimësinë e projekteve fituese dhe hapat e nevojshëm gjatë zbatimit të tij. Drejtori i Përgjithshëm z.Geron Ibrahimi, i uroi suksese në rrugëtimin e […]

Nënshkrimi i marrëveshjeve të bashkëpunimit me NJVV-të fituese të Thirrjes së III-të për projekt-propozime

Nënshkruam kontratat me bashkitë e Fierit, Matit, Malësisë së Madhe, Librazhdit, Sarandës dhe Korçës, si fitues të granteve për infrastrukturë rinore nga Thirrja e tretë e njësive të vetëqeverisjes vendore që po financojmë nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Rinisë. Në total, nga investimet ne keto 6 bashki do të ofrohen më shumë mundësi për 108,233 të […]

Rinia 2030 – Strategjia Kombëtare e Rinisë 2022-2029

RINIA 2030 – 1 vit nga zbatimi i Strategjisë Kombëtare të Rinisë 2022-2029 Në panelet e diskutimit me qëllim llogaridhënien për zbatimin e Strategjisë Kombëtare të Rinisë, gjatë Konferencës “Rinia 2030” na u bashkuan aktorë kombëtarë dhe ndërkombëtarë që çdo ditë kontribuojnë në fushën e rinisë: 4 anëtarë të Këshillit të Ministrave 1 Kryetar Bashkie […]

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë