Jesmina Sengla

Jesmina Sengla

Rrjeti i Organizatave Zëri i të Rinjve

More
Klajdi Priska

Klajdi Priska

Kongresi Rinor Kombëtar

More
Klara Kodra

Klara Kodra

Qëndra për Zhvillim dhe Integrim Europian CEDI

More
Orjana Çekrezi

Orjana Çekrezi

Rrjeti i Profesionistëve të Rinj

More
Vasilika Laska

Vasilika Laska

Social Inclusion for Development

More

Erik Sulaj

Erik Sulaj

Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës

More
Elsa Rrustaj

Elsa Rrustaj

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit, Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës

More
Loreta Çermeli

Loreta Çermeli

Fakulteti Ekonomik, Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkodër

More
Stelina Ndreu

Stelina Ndreu

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës

More

Stiljan Llavdaniti

Stiljan Llavdaniti

More
Gersi Çabiri

Gersi Çabiri

More
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë