Blog - Posts List

👉 #iRiuiMuajit

👉 #iRiuiMuajit ➡️ Kristiana Filip, një e re e apasionuar pas zgjidhjeve efikase të biznesit, punon çdo ditë në interes të klientëve të saj. 💼 ⚖️ Si avokate biznesi, së fundmi është shpallur dhe një nga fitueset e “Academy of Women Entrepreneurs” 👏 📌 Motoja e saj: ➡️ Mos pranoni JO-në si përgjigje, as mos […]

Në ambientet e #Tumo.

Në ambientet e #Tumo, zhvilluam një bashkëbisedim frymëzues me z. Gert Boshnjaku, themelues i ‘’Bussines Magazine Albania”, me temën “Creative Meeting”. Ky takim shërbeu si orientim për të rinjtë drejt inovacionit, start-upeve dhe rrugës së suksesit në sipërmarrje. #AKR #BM #TUMO #Rinia Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.facebook.com/103822171838140/photos/a.104094775144213/110407847846239/

Në “Ditën Ndërkombëtare të Librit”.

Në “Ditën Ndërkombëtare të Librit” pranë Bibliotekës #MoikomZeqo ishim me znj. Arlinda Dudaj dhe të rinj të apasionuar pas leximit. Shkëmbyem eksperienca mbi autorë, libra, pasazhe si dhe mbi reflektimin e të rinjve në botën e librit, përgjatë periudhës #COVID19. Diskutuam mbi impaktin që kanë librat dhe sesi ka ndryshuar në botën teknologjike që jemi […]

#IRiuIMuajit

➡️ Klaus Shaqiri, djaloshi 27-vjeçar është mjek i urgjencës së QSUT tek #127. 🚑🚨 👨‍⚕️ Edhe pse i ri, jo vetëm në moshë, por edhe në profesion, ai ka dhënë kontributin e tij të çmuar gjatë periudhës së pandemisë dhe jo vetëm.👏 📍Klausi është një shembull i mirë në rradhët e mjekëve të prespektivës, i cili duke […]

Agjencia Kombëtare e Rinisë