Blog - Posts List

Vizitë prezantuese me Organizatat fituese të Thirrjes nr.III

Kënaqësi të mirëprisnimin Organizatat fituese të Thirrjes nr. 3 në një takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi Gjatë kësaj vizite disktuam mbi ecurinë deri tani të secilës organizatë, nevojat dhe sfidat që kanë hasur gjatë punës me të rinjtë.Me qëllimin kryesor për të ndërtuar një vizion të përbashkët […]

Inagurimi i qëndrës multifunksionale në Gjirokastër

Të rinjtë e Gjirokastrës kanë një qendër multifunksionale të re, falë financimit të Agjencisë Kombëtare të Rinisë nëpërmjet thirrjes së dytë për grante për ngritjen e infrastrukturës rinore. Hapësirat Rinore për ne janë më shumë se një ndërtesë – ato janë një simbol i përkushtimit tonë për të krijuar mjedise, ku mund të nxisim kreativitetin, […]

Panairi i Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit për të Rinjtë në Gjirokastër

Gjirokastër, në qytetin e trashëgimisë kulturore dhe historisë për “Panairin e Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit”. 300 të rinj patën mundësi të takoheshin me mbi 30 ofrues shërbimesh për të rinjtë si : organizata, institucione lokale, universitete, kompani, artistë dhe artizanë të zonës të cilët i prezantuan me një sërë mundësish për trajnim, punësim dhe edukim […]

I Riu i Muajit – Janar 2024

Elia Lika Elia Lika është nxënëse e shkëlqyer e gjimnazit “28 Nëntori” në Shkodër. Ajo është modeli i një vajze të angazhuar në sport, aktivitete e programe sociale që dëshmon se me pasion mund të arrish të jesh i suksesshëm. Si notare e ekipit të Vllaznisë dhe pjesë e Kombëtares së Notit ajo është fituese […]

Panairi i Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit për të Rinjtë në Qarkun e Dibrës

Rrugëtimi i panairëve vazhdon! Vitin 2024 e filllojmë me Qarkun e Dibrës në vijimësi të zbatimit të SKR29, dedikuar të rinjve dhe informimit të tyre mbi mundësitë lokale dhe kombëtare në arsim, trajnim dhe punësim! Së bashku me Zv. Kryeministren Znj. Belinda Balluku, Ministrin e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj. Bora Muzhaqi dhe Drejtorin […]

Takimi i parë zyrtar me Sekretarin e Përgjithshëm të Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO)

Me kënaqësi sot u zhvillua takimi i parë zyrtar me Sekretarin e Përgjithshëm të Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO), Albert Hani & Kryetarin e Degës Lokale në Shqipëri, Kreshnik Loka dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Rinisë (AKR), Z. Geron Ibrahimi. “Marrëdhëniet e mira mes #AKR dhe #RYCO do të vazhdojnë dhe […]

Dita e dytë e Shkollës Dimërore 2023

Në ditën e dytë, me 61 punonjësit rinorë përmes lojërave kreative, diskutimeve dhe trajnimeve eksploruam rolin e tyre në fuqizimin e të rinjve dhe Këshillave Vendorë Rinorë, si dhe përcaktuam objektivat për vitin 2024. Gjatë shkollës dimërore, punonjësit rinorë u trajnuan për përcaktimin e prioriteteve për rininë në çdo bashki, për zhvillimin e strategjive për […]

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency