Thirrjet

Sesion Informues nr.3 online – Thirrja Publike IV për Organizatat Rinore dhe/ose për të rinjtë

Sesion Informues nr.3 online – Thirrja Publike IV për Organizatat Rinore dhe/ose për të rinjtë

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Katërt për Projekt-Propozime të Organizatave Rinore dhe/ose për të Rinjtë. Në sesionin e tretë më datë 13.05.2024,  në orën 11:00 – 13:00, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm: meet.google.com/wsr-zbqn-nzj


Read More

Fourth Public Call for Project-Proposals from Youth Organizations and/or for Young People

Thirrja e Katërt për Projekt-Propozime (Organizatat Rinore dhe Organizatat për të Rinjtë)

THE NATIONAL YOUTH AGENCY (AKR) ANNOUNCES: THE FOURTH PUBLIC CALL FOR PROJECT-PROPOSALS: DIRECTED TO: YOUTH ORGANISATIONS AND/OR FOR YOUNG PEOPLE A. The Project-Proposals which will be submitted by youth organisations and/or for youth must focus on young people and the following priorities: [...]


Read More

Informative session on the development and implementation of projects with representatives of the winning municipalities of Public Call No. 3.

Sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike Nr.3

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, u zhvillua sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike nr.3. Gjatë këtij takimi u diskutua mbi vijimësinë e projekteve fituese dhe hapat e nevojshëm gjatë zbatimit të tij. Drejtori i Përgjithshëm z.Geron Ibrahimi, i uroi suksese në rrugëtimin e […]


Read More

List of winning projects for the Third Call for Grants for Youth Infrastructure for Local Government Units.

Lista e projekteve fituese për Thirrjen e Tretë për Grante për Infrastrukturë Rinore për Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore

Klikoni mbi linkun e mëposhtëm: Lista e fituesve të Njësive të Vetëqeverisjes Vendore për Thirrjen e Tretë


Read More

Info Session on the Application Procedure for the Third Call for Project-Proposals from Local Self-Governing Units

Sesion informues mbi proçedurat e Aplikimit për Thirrjen e Tretë për Projekt-Propozime të Njësive të Vetëqeverisjes Vendore

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Tretë për  Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore. Sesioni informues do të zhvillohet më datë 29.12.2023 në orën 10:00. Mund të beheni pjesë e tij me anë të linkut të mëposhtëm: https://meet.google.com/bxf-dyqx-imu


Read More

Our Mission

The mission of the National Youth Agency is to guarantee the protection and promotion of young people's rights, through support for non-formal education, the interaction of youth activation and the financing of youth activities, in implementation of state policies in the field of youth.
en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency