Category: Call for Project-Proposals from Local Self-Governing Units

Info Session on the Application Procedure for the Third Call for Project-Proposals from Local Self-Governing Units

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Tretë për  Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore. Sesioni informues do të zhvillohet më datë 29.12.2023 në orën 10:00. Mund të beheni pjesë e tij me anë të linkut të mëposhtëm: https://meet.google.com/bxf-dyqx-imu

The Third Public Call for Project-Proposals from Local Self-Governing Units

AGJENCIA KOMBËTARE E RINISË (AKR) SHPALL: THIRRJEN PUBLIKE NR.III PËR PROJEKT-PROPOZIME NGA NJËSITË E VETËQEVERISJES VENDORE DREJTUAR: NJËSIVE TË VETËQEVERISJES VENDORE A. Projekt-Propozimet të cilat do të dorëzohen nga njësitë e vetëqeverisjes vendore (bashkitë) duhet të kenë në fokus ndërtimin apo rikonstruksionin e objekteve publike dhe infrastrukturës rinore. B. Vlera e granteve që ndahen si […]

Second Call for Proposals (Local Self-Government Units)

AGJENCIA KOMBËTARE E RINISË AGJENCIA KOMBËTARE E RINISË (AKR) SHPALL:  THIRRJEN PUBLIKE NR.II PËR PROJEKT-PROPOZIME  DREJTUAR: NJËSIVE TË VETËQEVERISJES VENDORE A. Projekt-Propozimet të cilat do të dorëzohen nga njësitë e vetëqeverisjes vendore (bashkitë) duhet të kenë në fokus ndërtimin apo rikonstruksionin e objekteve publike dhe infrastrukturës rinore. B. Vlera e granteve që ndahen si pjesë […]

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Parë

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Parë. Në sesionin e parë më datë 05.07.2021 – 11:00 për Organizatat Rinore dhe për të Rinjtë, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm: https://zoom.us/j/98510169169?pwd=ZWwydHJEOFNTTTZOYVRXYUdwa0lWZz09 Në sesionin e dytë më datë 06.07.2021 – 11:00 për Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore, mund të bëheni […]

Thirrja e Parë Projekt-Propozime Rinore (Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore)

MINISTRIA E ARSIMIT, SPORTIT DHE RINISË AGJENCIA KOMBËTARE E RINISË Agjencia Kombëtare e Rinisë shpall sot më dt. 28  Qershor 2021, ora 08:30, thirrjen e parë për financimin e projekteve që do të propozohen  nga Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore me impakt te të rinjtë. Agjencia Kombëtare e Rinisë (AKR) inkurajon të gjitha Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore […]

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency