Category: News about Youth

QERSHOR 2024 – Mundësi për të Rinjtë

Webinar SDA(Webinar Informativ) Apliko këtu: https://sdacademy.al/ Mos humbisni webinarin tonë informativ, ku do të diskutohen të gjitha teknologjitë që ofrojmë, duke përfshirë Software Tester, Java, JavaScript, Python dhe Data Science. Do të mësoni për kohëzgjatjen e kurseve, çfarë duhet për të filluar dhe bursat verore nga AADF. Kjo është mundësia juaj për të marrë vendimin e […]

MAJ 2024 – Mundësi për të Rinjtë

  Mundësi PunësimiDepartamenti i Administratës Publike (DAP)Apliko në shpalljen me kod #6264 – 18 vende vakante Apliko këtu: https://rekrutimi.administrata.al/shpalljet Zotëron diplomë niveli minimal Bachelor “Mbrotje Bimësh. Pa eksperiencë pune. Tiranë/Durrës/Dibër/Vlorë/Fier/Lushnjë/Shkodër/Lezhë/Kukës/Korçë/Berat.   Mundësi Financimi#Challenge Fund: Thirrja nr.2 për Propozime(Start-ups) Apliko & Regjistrohu këtu:Për më shumë informacione: https://challengefund.euforinnovation.al/apply/ 1. Zbuloni se si një start-up i juaj mund […]

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency