Sesion informues mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Tretë për Projekt-Propozime të Organizatave Rione dhe/ose për të Rinjtë

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Tretë për Projekt-Propozime të Organizatave Rione dhe/ose për të Rinjtë

Në sesionin e parë më datë 10.05.2023  në orën  13:00 – 14:00, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm: 

https://meet.google.com/mch-pphx-fvg 

 

Në sesionin e dytë më datë 19.05.2023  në orën  12:00 – 13:00, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm: 

https://meet.google.com/air-xgug-mhs

 

Në sesionin e tretë më datë 24.05.2023 në orën 9:30 – 10:30, mund të bëheni pjesë pranë Agjencisë Kombëtare të Rinisë. Të interesuarit për pjesëmarrje duhet të dergojnë një email tek: info@rinia.gov.al

 

Për cdo pyetje na shkruani në info@rinia.gov.al si dhe gjithashtu në rrjetet tona sociale.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë