Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Parë

Sesion informues online mbi proçedurat e aplikimit për Thirrjen e Parë.

Në sesionin e parë më datë 05.07.2021 – 11:00 për Organizatat Rinore dhe për të Rinjtë, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm:

https://zoom.us/j/98510169169?pwd=ZWwydHJEOFNTTTZOYVRXYUdwa0lWZz09

Në sesionin e dytë më datë 06.07.2021 – 11:00 për Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore, mund të bëheni pjesë duke klikuar në linkun e mëposhtëm:

https://zoom.us/j/96776158133?pwd=ZkJjVTVFdy9tb1B4QS9Vclc2Y1QyZz09

Për cdo pyetje na shkruani në info@rinia.gov.al si dhe gjithashtu në rrjetet tona sociale.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë