Kategori: Aktivitete AKR & MSHRF

Nënshkrimi i kontratave me Bashkitë fituese të Thirrjes së Dytë për Projekt-propozime Rinore

Nënshkruam kontratat me bashkitë e Durrësit, Dibrës, Gjirokastrës, Lushnjës dhe Kamzës, si fitues të granteve nga Thirrja e dytë për Projekt-propozime Rinore që do të finacohen nga Agjencia Kombëtare e Rinisë Me anë të kësaj thirrjeje do të mbështesim rikonstruktimin dhe ndërtimin e 3 bibliotekave të reja në Dibër, Lushnje dhe Kamëz, të konceptuara jo […]

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë