Takimi me Ambasadorin Kinez pranë Agjencisë Kombëtare të Rinisë

AKR pati kënaqësinë të mirëpriste Ambasadorin e Republikës së Kinës në Shqipëri z. Zhou Ding dhe Ministrin e Shtetit për Rininë dhe Femijët @bora_muzhaqi Falenderojmë Ambasadën e Republikës Popullore të Kinës të cilët na dhuruan pajisjen IdeaHub, një mjet i avancuar teknologjik i cili jo vetëm do të lehtësoj komunikimin e AKR-së me të rinjtë por dhe do të riforcojë relatat e forta Kino-Shqiptare. Së bashku me MSHRF dhe të rinjtë ekselentë shqiptarë, zhvilluam një bashkëbisedim me studentët nga Kina, të cilët janë duke mësuar gjuhën tonë Shqipe. Ata na treguan mbi eksperiencën e tyre në Shqipëri, mikpritjen kundrejt tyre dhe zhvillimet për të ardhmen. AKR gjithmonë në mbështetje dhe inkurajim të të rinjve!
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë