Takimi i parë zyrtar me Sekretarin e Përgjithshëm të Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO)

Me kënaqësi sot u zhvillua takimi i parë zyrtar me Sekretarin e Përgjithshëm të Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO), Albert Hani & Kryetarin e Degës Lokale në Shqipëri, Kreshnik Loka dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Rinisë (AKR), Z. Geron Ibrahimi.

“Marrëdhëniet e mira mes #AKR dhe #RYCO do të vazhdojnë dhe do të forcohen më tej përmes aktiviteteve dhe nismave të përbashkëta të ndryshme për fuqizimin e të rinjve” – ky ishte mesazhi i përbashkët nga takimi i kryer!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë