Takim mes të riut aktivist Jonas Kepi dhe Drejtorit të AKR Geron Ibrahimi

Me Jonasin, të riun aktivist i cili ka përvoja të shumta në organizata kombëtare dhe ndërkombëtare.

Në këtë takim vëmendje të veçantë mori nisma SAS që Jonas së bashku me tre të rinj kanë themeluar.

Special Achievement Services numëron rreth 4000 të rinj me qëllim kryesor njoftimin e të rinjve për mundësi punësimi, trajnimesh dhe bursash për brenda dhe jashtë vendit.

Motoja e grupit e “ SAS” është: “Kush guxon fiton”

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë