Takim mes Jon Kola, Delegatit Rinor dhe Geron Ibrahimit, Drejtorit të Agjencisë Kombëtare të Rinisë

Delegati Rinor Jon Kola na solli përvojën e tij frymëzuese, prej Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Europës një eksperiencë që synon nxitjen e debatit nga perspektiva e të rinjve.

Në këtë takim Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi theksoi rëndësinë e përfaqësimit të Shqipërisë në arena ndërkombëtare ku rinia luan një rol unik në procesin e vendimmarrjes dhe duhet të trajtohet si një partner i barabartë në zhvillimin e shoqërisë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë