Takim me të riun Kein Katroshin dhe Geron Ibrahimi Drejtorit të AKR

Me Kein Katroshin, krijuesin e “The 7 Talks”, Geron Ibrahimi Drejtori i Përgjithshëm i AKR-së diskutoi për nismën e ndërmarrë drejt angazhimit dhe promovimit të artistëve të rinj.

“The 7 Talks” ka një mision të qartë: Bashkimi i inovacionit me punën artistike duke mbështetur artistë të rinj dhe ekspertë të fushës.

7 Tema
7 Fusha
7 Javë

I urojmë sukses Kein Katroshit me edicionin e dytë dhe po aq ambicioz me “the7chambers”!

AKR është gjithmonë në mbështetje të të rinjve dhe ideve të tyre!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë