QERSHOR 2024 – Mundësi për të RinjtëKONKURS

Konkurs Ndërkombëtar Fotografie
(Tirana Photo Festival 2024)

Apliko këtu:
Web: https://www.tiranaphotofestival.com/
E-mail: tiranaphotofestival@gmail.com

Tema: “Rrënjët”
Konkurohet për tre kategori:
1. Foto Single (1-5 foto). Fotot të jenë bërë në Shqipëri.
2. Foto Series (1-10 foto). Foto mund të jenë bërë kudo në botë.
3. Video me të njëjtën temë.

Afati i Aplikimit: 28 Qershor 2024Mundësi Punësimi
Ford Albania
(Profesionistë të rinj)

Apliko këtu:
Dërgoni CV-në tuaj:
office@ford.com.al

3 vende të lira pune në Ford Albania:
1. Konsulent Shitjesh
2. Back Office
3. Asistente Marketing

Kërkohen profesionitë që duan të rriten në karrierë duke u bërë pjesë e një prej kompanive me prestigjoze në vend.Mundësi Punësimi
Progreen sh.p.k
(Profesionistë të rinj)

Apliko këtu:
Web: https://www.progeen.com/karriera

1. Arkitekt Klienti | Tiranë
2. Inxhinier Ndërtimi (Në Zbatim)
3. Inxhinier Hidro-Mekanik
4. Përfaqësues Shitjesh
5. Drejtor Kantieri
6. Koordinator Sigurie / HSE
7. Inxhinier Mekanik
8. Inxhinier Strukturist
9. Magazinier në Durrës dhe Tiranë
10. Inxhinier ElektrikThirrje e Hapur
Thirrje për Artikuj

(Kongresi Rinor Kombëtar)

Apliko Këtu:
Dërgoni shkrimet tuaja:
info@connecting-youth.org
Për më shumë informacione:
Web: https://connecting-youth.org/single_news.php?submit=84

Për të gjithë të rinjtë nga rajoni i Ballkanit Perëndimor.
Platforma rajonale Connecting Youth fton të rinjtë shkrimtarë të ndajnë historitë dhe perspektivat mbi tema si e drejta e votimit, fuqizimi i të rinjve, punësimi, arsimi dhe më shumë!

Afati i Aplikimit: 16 Qershor 2024Mundësi Internship
Balkan Sport
(Specialist Marketing)

Apliko këtu:
E-mail: hr@balkan.sport.al
Telefon: 0677115111

Diplomë universitare ose të jenë aktualisht studentë në degët:
1. Marketing
2. Administrim/Menaxhin Biznesi
3. Multimedia

Njohuri të mira të paketës Microsoft Office!


 

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë