Projekti “Të Gjithë në Borë” nga Federata Shqiptare e Skive me mbështetje nga Agjencia Kombëtare e Rinisë

Në Dardhë u finalizua me sukses projekti “Të gjithë në Borë” falë të cilit 100 të rinj ski-dashës nga Puka, Kukësi, Tirana, Gramshi, Durrësi dhe Korça, përgjatë një viti jo vetëm kanë përvetësuar këtë sport dimëror dhe kanë mësuar teknikat më të mira nga trajnerë profesionistë, por edhe kanë krijuar shoqëri të reja.

Ky projekt u zbatua nga Albanian Ski Federation me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët nëpërmjet Agjencisë Kombëtare të Rinisë.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë