Panairi i Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit për të Rinjtë në Gjirokastër

Gjirokastër, në qytetin e trashëgimisë kulturore dhe historisë për “Panairin e Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit”.

300 të rinj patën mundësi të takoheshin me mbi 30 ofrues shërbimesh për të rinjtë si : organizata, institucione lokale, universitete, kompani, artistë dhe artizanë të zonës të cilët i prezantuan me një sërë mundësish për trajnim, punësim dhe edukim në fusha si inovacioni, bujqësia teknologjia, turizmi dhe zanate të ndryshme.

AKR është gjithmonë pranë dhe në mbështetje të rinisë!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë