Ndarja e certifikatave për praktikantët e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës VIII

Dje, përmbyllëm me sukses Thirrjen e VIII të Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, certifikuam 314 të rinj që përfunduan me sukses praktikën 3 mujore. Të rinjtë ndanë arritjet e tyre, eksperiencën që kanë fituar përgjatë 3 muajve duke na treguar sa lehtësisht janë integruar në institucione, e sesi do t’ja rekomandojnë edhe shokëve dhe shoqeve këtë program.

Suksese të mëtejshme për të rinjtë!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë