MAJ 2024 – Mundësi për të Rinjtë


 

Mundësi Punësimi
Departamenti i Administratës Publike (DAP)
Apliko në shpalljen me kod #6264 – 18 vende vakante

Apliko këtu: https://rekrutimi.administrata.al/shpalljet

  1. Zotëron diplomë niveli minimal Bachelor “Mbrotje Bimësh.
  2. Pa eksperiencë pune.
  3. Tiranë/Durrës/Dibër/Vlorë/Fier/Lushnjë/Shkodër/Lezhë/Kukës/Korçë/Berat.

 

Mundësi Financimi
#Challenge Fund: Thirrja nr.2 për Propozime
(Start-ups)

Apliko & Regjistrohu këtu:
Për më shumë informacione: https://challengefund.euforinnovation.al/apply/

1. Zbuloni se si një start-up i juaj mund të marrë mbështetjen që i nevojitet për t’u zhvilluar.


 

Mundësi Punësimi
Gegidze:Senior Software Engineer
(full time / remote)

Apliko këtu:
E-mail: talent@gegidze.com
Për më shumë informacione: https://gegidze.com/career/senior-software-engineer

1. Kërkohet një ‘TOP Senior Software Engineer’ për tu bashkuar me ekipin e ekspertëve ndërkombëtar.


 

 Trajnim & Praktikë
Digital Marketing
(në dy nivele Basic & Advanced)

Apliko Këtu:
Nr. Telefoni: +355 68 873 4231
Email: info@roiacademy.net
Website: www.roiacademy.net

1. Trajnim për t’u bërë profesionistë në Menaxhim të Rrjeteve
2. Sociale, SEO, Google Ads dhe Email Marketing;
3. Praktikë pasi të përfundohet trajnimi;
4. 1X Referencë pune nga kompania Sharp Group;
5. 2X Certifikata nga ROI Academy;
6. Njohuri se si do të fitoni punë online;
7. Konsulencë të vazhdueshme falas nga ekspertët tanë.


 

Internship i Paguar
Edway: Lider në B.H.M.S.

Apliko Këtu: https://docs.google.com/forms/d/1h0zKsC72jimco4qKUP3t4nDFFtHUhBxWhhOXkEfuuEc/viewform?edit_requested=true

1. Arsimi cilësor akademik u jep studentëve njohuri teorike dhe përvojë praktike të nevojshme për të marrë pozicione menaxheriale në Industrinë Globale të Hotelerisë.
2. Trajnimi i garantuar përmes Intership së paguar iu lejon të zbatoni njohuritë në praktikë gjatë punës në hotelet dhe resortet kryesore zvicerane dhe ndërkombëtare.


 

Mundësi Punësimi
Junior Accountant
(Tiranë)

Apliko Këtu:
Dërgoni CV-në tuaj: office@staturagroup.com

1. Arsimi cilësor akademik u jep studentëve njohuri teorike dhe përvojë praktike të nevojshme për të marrë pozicione menaxheriale në Industrinë Globale të Hotelerisë.
2. Trajnimi i garantuar përmes Intership së paguar iu lejon të zbatoni njohuritë në praktikë gjatë punës në hotelet dhe resortet kryesore zvicerane dhe ndërkombëtare.


 

Kurs IELTS
British Council
(fitoni një kurs IELTS falas)

Apliko Këtu:
https://www.britishcouncil.al/en/exam/ielts/book-test?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwgJyyBhCGARIsAK8LVLPnNQrlmOv61muaLUCacVW-F-iUbV0Pm7fpidYy_Hlzv03A5ZmCH_UaAgRsEALw_wcB

1. IELTS është testi më i popullarizuar në botë i gjuhës angleze. Nëse jeni duke kërkuar të punoni, studioni ose jetoni jashtë vendit, atëherë marrja e një testi IELTS mund t’ju ndihmojë ta realizoni këtë ëndërr.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë