Konkursi i shkrimit eseistik në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Me kënaqësi pranuam ftesën e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja për të marrë pjesë në konkursin e shkrimit eseistik mbi inteligjencat e shumëfishta dhe eksperimentin e Fukoit.

Nxënësit e gjimnazit “Sinan Tafaj”, studentët e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja të masterit në degën e mësuesisë, si dhe aspirantët për drejtues që ndjekin shkollën e drejtorëve mirëpritën drejtorin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z.Geron Ibrahimi, i cili ndau përvojën dhe motivoi të rinjtë pjesëmarrës duke u fokusuar tek mesazhi i konkursit mbi qasjen personale ndaj procesit të të nxënit, një gur i qenësishëm për të ardhmen e tyre.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë