#IRiuiMuajit

👉 Ledia Merollari e reja 2️⃣3️⃣ vjeçare e diplomuar në degën e Art & Design e cila punon si një Learning Coach dhe Freelance Digital Artist.🎨 👩‍💻

➡️ Ka nisur të vizatojë që në moshë shumë të vogël ndërsa vizatimin digjital e ka nisur për herë të parë në gjimnaz autodidakt dhe që atëherë i përkushtohet pothuajse çdo ditë.👏
📌 Moto: Çdo gjë është e arritshme nëse e do dhe i përkushtohesh mjaftueshëm.✅
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë