#IRiuiMuajit

#IRiuiMuajit

➡️ Ndryshe nga herët e tjera, për muajin korrik kemi zgjedhur të kemi 2️⃣ të rinj për rubrikën #IRiuiMuajit 😊
➡️ Ata janë Kristjan Angjo dhe Klajdi Xhambazi dy të rinj me arritje të larta në olimpiada kombëtare dhe jo vetëm kanë krijuar “2PlusDy” 2️⃣➕2️⃣, një platformë të mësuari falas online për të gjithë maturantët për lëndët matematikë, kimi dhe fizikë. 👏
➡️ Moto: Për dijen, për komunitetin!
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë