Inagurimi i sallës së leximit të bibliotekës në Dibër

Së bashku me Zv. Kryeministren Znj. Belinda Balluku dhe Ministrin e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj. Bora Muzhaqi Drejtorin e Përgjithshëm të AKR-së Z. Geron Ibrahimi inaguruam sallën e leximit të bibliotekës në Dibër. Kjo hapësirë do të shërbejë si oaz për dijen, kulturën dhe aktivitetet sociale në zemër të komunitetit të Dibrës.

Salla e leximit të bibliotekës në Dibër është realizuar me financimin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë nëpërmjet Thirrjes së dytë për grante për ngritjen e infrastrukturës rinore.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë