Inagurimi i qëndrës multifunksionale në Gjirokastër

Të rinjtë e Gjirokastrës kanë një qendër multifunksionale të re, falë financimit të Agjencisë Kombëtare të Rinisë nëpërmjet thirrjes së dytë për grante për ngritjen e infrastrukturës rinore.

Hapësirat Rinore për ne janë më shumë se një ndërtesë – ato janë një simbol i përkushtimit tonë për të krijuar mjedise, ku mund të nxisim kreativitetin, inovacionin dhe angazhimin komunitar tek të rinjtë.

AKR është gjithmonë pranë dhe në mbështetje të rinisë!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë