I Riu i Muajit

👉 I Riu i Muajit

➡️ Mirela Muka e reja plot inspirim për jetën!

➡️ Vajza e re, mësuese anglishte në gjimnazin “Sami Frashëri” 👩‍🏫, ku pasioni, dëshira dhe vullneti nuk e ndal atë që të kontribuojë modestisht duke dhënë mësime falas pas orarit mësimor. 👏

➡️ Mirela karakterizohet për bashkëpunim me nxënësit dhe prindërit ku me buzëqeshjen e saj i fal atyre qetësi dhe siguri.👍

📌 Motoja e saj:

➖Aty ku ka dëshirë dhe pasion cdo profesion është magjik.➖

#AKR #IRiuiMuajit #Rinia

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë