Finalja e “Re-debate”, Kampionatit Kombëtar të Debatit nga Liburnetik me mbështetje financiare të Agjencisë Kombëtare të Rinisë

Finalja e “Re-debate”, Kampionatit Kombëtar të Debatit zbatuar nga Liburnetik me mbështetje financiare të Agjencisë Kombëtare të Rinisë, ku pas një pune të gjatë, 48 skuadra nga 48 shkolla nga e gjithë Shqipëria konkuruan me njëri-tjetrin në aftësitë e lidershipit, mendimit kritik dhe argumentimit të temave të ditës, sot rrëmbyen kupa vetëm katër prej tyre, por fitues të aftësive për të qenë qytetarë më të mirë janë rreth 400 të rinj që u trajnuan.

  • Çmimi i Parë – Sami Frashëri, Tiranë
  • Çmimi i Dytë – Harry Fultz, Tiranë
  • Çmimi i Tretë – 28 Nëntori, Shkodër
  • Çmimi i Katërt – Naim Frashëri, Durrës

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë