Edicioni i parë “Under 30”

Një falenderim i veçantë për Ambasadorin e Bashkimit Evropian në Shqipëri z. Silvio Gonzato; Drejtorin e Bankës Botërore në Shqipëri, z. Emanuel Salinas; Ambasadorin Gjerman në Shqipëri, Z. Karl Bergner; dhe Nënkryetaren e Bashkisë Tiranë, znj. Keti Luarasi që pranuan ftesën për t’u bashkuar në Edicionin e parë të “Under 30”, si dhe ndanë me të rinjtë programet që ofrojnë për ta, si dhe fjalë motivuese e mesazhe frymëzuese për të rinjtë për të vazhduar rrugëtimin plot ngjyra që kanë nisur për fuqizimin dhe plotësimin e ëndrrave të tyre.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë