Dita e Verës 2023

Në Ditën e Verës AKR i’u bashkua Ministrit të Shtetit për Rininë dhe Fëmijët @bora_muzhaqi dhe ekipit të saj, të rrethuar nga fëmijë e të rinj! Tirana gjallëronte nga aktivitetet,të cilat ishin organizuar për të gjitha moshat dhe rrugët kishin marrë ngjyrat e ylberit. Ju urojmë një pranverë të mbarë e të gëzuar.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë