Dita e parë e Shkollës Dimërore 2023

Me më të mirët e Sarandës!

Një paradite me ekselentët e Sarandës, ku të rinjtë e dalluar të këtij qyteti plot jetë na treguan për arritjet e tyre dhe zhvilluam një bisedë të sinqertë mbi kërkesat e tyre për një qendër rinore ku mund të shpenzojnë kohën e tyre në mënyrë cilësore, duke u angazhuar në art, lexim, teknologji.


Kënaqësi të takosh të rinj që të ardhmen e tyre e shohin jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Sarandën e të rinjve.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë