Kategori: Aktivitete AKR & MSHRF

Takim me Këshillin Vendor Rinor në qytetin e Korçës

Një bisedë fundjave me Ministrin e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Znj. Bora Muzhaqi, Drejtorin e AKR-së, Z. Geron Ibrahimi, Këshillin Vendor Rinor Korçë dhe të rinjtë ekselentë duke diskutuar mbi kërkesat e tyre dhe mundësive më të mira përmes punëve dhe projekteve për fuqizimin e rinisë. Përtej mbështetjes që Strategjia Kombëtare e Rinisë 2022-2029 […]

Takim me Këshillin Vendor Rinor në qytetin e Prrenjasit

Në një takim me të rinjtë e Këshillit Vendor Rinor Prrenjas, Ministrin e Shtetit për Rininë Znj. Bora Muzhaqi, Drejtorin e AKR-së Z. Geron Ibrahimi, Kryetarin e Bashkisë Nuri Belba, Kryetarin e Këshillit Bashkiak, dhe ekipin përgjegjës për politikat rinore në bashki u diskutuarn çështjet dhe sfidat e ndryshme të të rinjve të këtij qyteti […]

Projekti “Çelësi i Harmonisë”- “Forumi për të Drejtat e të Rinjve me Aftësi të Kufizuara” në Qendrën Multifunksionale Cërrik me mbështetje nga AKR

Në kuadër të projektit “Çelësi i Harmonisë” – Promovimi i Mirëqenies Sociale dhe Shëndetit Mendor të Qëndrueshëm tek të Rinjtë, u zhvillua “Forumi për të Drejtat e të Rinjve me Aftësi të Kufizuara” në Qendrën Multifunksionale Cërrik. Në këtë panel ishin të ftuar Z. Andi Salla, Kryetar i Bashkisë Cërrik, Z. Geron Ibrahimi, Drejtor i […]

Panairi i Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit në qytetin e Beratit

Me anë të Panairit të 10-të të Edukimit, Trajnimit dhe Punësimit në qytetin e Beratit, dedikuar plotësisht të rinjve dhe informimit të tyre, sollëm pranë të rinjve mundësi lokale dhe kombëtare, të orientuara drejt teknologjisë, turizmit lokal dhe shkollave profesionale si prioritete të qeverisë. Të pranishëm ishin edhe universitetet, sektori financiar e bizneset për të […]

Projekti “7×7 Parandalimi i dhunës dhe i krimit te të rinjtë” nga Qendra për Formim dhe Zhvillim, me mbështetje nga AKR

Projekti “7×7 – Parandalimi i dhunës dhe i krimit te të rinjtë përmes sensibilizimit dhe edukimit ligjor mes bashkëmoshatarësh” u finalizua me të rinjtë e shkollave në qytetin e Sarandës, ku 51 të rinj Sarandiotë u trajnuan nga ekspertë të ligjit dhe punonjës social rreth Kodit të Drejtësisë Penale për të Mitur me qëllim parandalimin […]

Takim mes Geron Ibrahimit, Drejtorit të Agjencisë Kombëtare të Rinisë dhe Jon Kola, Delegatit Rinor

Delegati Rinor Jon Kola na solli përvojën e tij frymëzuese, prej Kongresit të Autoriteteve Lokale dhe Rajonale të Këshillit të Europës një eksperiencë që synon nxitjen e debatit nga perspektiva e të rinjve. Në këtë takim Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi theksoi rëndësinë e përfaqësimit të Shqipërisë në arena ndërkombëtare ku […]

Ekspozita “Berati në shek. XVIII-XX: Zhvillimi ekonomik dhe tregtar, koleksione të kartëmonedhave lokale të qytetit, objekte me rëndësi historike të Beratit të pasqyruara në monedhën kombëtare”, në Muzeun “Onufri” në Berat

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj. Bora Muzhaqi së bashku me Drejtorin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, Z. Geron Ibrahimi, prefekten e qarkut, Znj. Valbona Zylyftari, deputeten, Znj. Hatixhe Konomi, kolegët e Bankës së Shqipërisë Z. Altin Tanku, Znj. Besa Prela, dhe Z. Gerond Ziu, dhe drejtorin e Qendrës Muzeore Berat Z. Miklor […]

Takim mes Geron Ibrahimit, Drejtorit të Agjencisë Kombëtare të Rinisë dhe të riut aktivist Jonas Kepi

Me Jonasin, të riun aktivist i cili ka përvoja të shumta në organizata kombëtare dhe ndërkombëtare. Në këtë takim vëmendje të veçantë mori nisma SAS që Jonas së bashku me tre të rinj kanë themeluar. Special Achievement Services numëron rreth 4000 të rinj me qëllim kryesor njoftimin e të rinjve për mundësi punësimi, trajnimesh dhe […]

Mbledhja me Këshillin Kombëtar të Rinisë me fokus thirrjen e katërt të projekt-propozimeve për organizatat rinore dhe për të rinjtë

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijet Bora Muzhaqi me Drejtorin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë Geron Ibrahimi zhvilluan mbledhjen e radhës me Këshillin Kombëtar të Rinisë me fokus thirrjen e katërt të projekt-propozimeve për organizatat rinore dhe për të rinjtë, por edhe konsultimin me KKR për të gjithë hapat proceduriale të thirrjes. Gjatë takimit […]

Konferenca “Java Globale e Parasë 2024”

Rinia dhe institucionet bashkëbisedojnë gjatë Javës Globale e Parasë 2024. Konferenca “Global Money Week 2024” bëri së bashku të gjithë ekosistemin e angazhuar direkt apo indirekt me edukimin financiar të të rinjve, për të diskutuar mënyrat më efektive të përcjelljes së dijes dhe njohurive financiare te të rinjtë. Pas një prezantimi nga Visa dhe Aflatoun […]

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë