Autor: AKR

I Riu i Muajit

👉 I Riu i Muajit ➡️ Mirela Muka e reja plot inspirim për jetën! ➡️ Vajza e re, mësuese anglishte në gjimnazin “Sami Frashëri” 👩‍🏫, ku pasioni, dëshira dhe vullneti nuk e ndal atë që të kontribuojë modestisht duke dhënë mësime falas pas orarit mësimor. 👏 ➡️ Mirela karakterizohet për bashkëpunim me nxënësit dhe prindërit […]

I RIU I MUAJIT.

👉AKR do t’ju njohë çdo muaj me #iRiuiMuajit, rubrikë që do të promovojë modele suksesi e të rinj te talentuar! Kënaqësi ta nisim këtë rubrikë me #iRiuiMuajit Luan Qosja Megjithëse përballë pamundësisë për të parë botën me sy, ai e mirëpret jetën si të gjithë, kjo falë një pune me veten çdo ditë, duke përqafuar […]

Thirrja për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor

Agjencia Kombëtare e Rinisë shpall thirrjen për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor, i cili do të jetë organ këshillimor që funksionon pranë Ministrit përgjegjës për Rininë. Ftohen të gjitha organizatat rinore dhe/ose për të rinjtë si dhe këshillat studentorë, të paraqesin kandidaturat potenciale për të qenë anëtarë të KKR-së. *Mirëpresim cdo aplikim deri më 28 […]

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë