Aktiviteti në kuadër të festës së 1 Qershorit në qytetin e Librazhdit

Në Parkun e Qershive në qytetin e Librazhdit u zhvillua një aktivitet plot gjallëri në kuadër të festës së 1 Qershorit.

Ky aktivitet u mundësua nga Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët me mbështetjen institucionale të Bashkisë Librazhd dhe Agjencisë Kombëtare të Rinisë dhe mbështetjen e pakursyer të World Vision Albania, Unicef, Save the Children dhe Terre des Hommes.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë