Author: AKR

I RIU I MUAJIT.

👉AKR do t’ju njohë çdo muaj me #iRiuiMuajit, rubrikë që do të promovojë modele suksesi e të rinj te talentuar! Kënaqësi ta nisim këtë rubrikë me #iRiuiMuajit Luan Qosja Megjithëse përballë pamundësisë për të parë botën me sy, ai e mirëpret jetën si të gjithë, kjo falë një pune me veten çdo ditë, duke përqafuar […]

Thirrja për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor

Agjencia Kombëtare e Rinisë shpall thirrjen për krijimin e Këshillit Kombëtar Rinor, i cili do të jetë organ këshillimor që funksionon pranë Ministrit përgjegjës për Rininë. Ftohen të gjitha organizatat rinore dhe/ose për të rinjtë si dhe këshillat studentorë, të paraqesin kandidaturat potenciale për të qenë anëtarë të KKR-së. *Mirëpresim cdo aplikim deri më 28 […]

Agjencia Kombëtare e Rinisë