Author: AKR

Sot zhvilluam një takim të frytshëm me përfaqësuesin e #UNICEF në Shqipëri, z.Roberto De Bernardi, ku diskutuam mbi vijimësinë e punës së #AKR dhe çështje me interes të përbashkët.

Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.instagram.com/p/CL63sgwHXeI/?igshid=uh1thks7iae7

Gjatë takimit me përfaqësuesit e #RISIAlbania u njohëm në detaje me veprimtarinë dhe projektet e suksesshme tashmë të implementuara nga ana e tyre.

Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.instagram.com/p/CLwMEbCABW6/?igshid=kg4pw79pyu22

I RIU I MUAJIT.

👉AKR do t’ju njohë çdo muaj me #iRiuiMuajit, rubrikë që do të promovojë modele suksesi e të rinj te talentuar! Kënaqësi ta nisim këtë rubrikë me #iRiuiMuajit Luan Qosja Megjithëse përballë pamundësisë për të parë botën me sy, ai e mirëpret jetën si të gjithë, kjo falë një pune me veten çdo ditë, duke përqafuar […]

Agjencia Kombëtare e Rinisë