#IRiuIMuajit

➡️ Klaus Shaqiri, djaloshi 27-vjeçar është mjek i urgjencës së QSUT tek #127. 🚑🚨

👨‍⚕️ Edhe pse i ri, jo vetëm në moshë, por edhe në profesion, ai ka dhënë kontributin e tij të çmuar gjatë periudhës së pandemisë dhe jo vetëm.👏

📍Klausi është një shembull i mirë në rradhët e mjekëve të prespektivës, i cili duke punuar 24/7 me përkushtim e devotshmëri, ai ka bërë që emri tij të përmendet jo pak në rradhët e mjekëve të rinj.

👉 Motoja e tij:

➡️ Të jesh mjek do të thotë të jesh personi të cilit njerëzit i besojnë gjënë më të çmuar, JETËN!

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë