#iRiuiMuajit

#iRiuiMuajit

➡️ Danieri, një sipërmarrës plot energji, i cili që në moshë tepër të re ka themeluar, bashkë-themeluar dhe drejtuar disa struktura biznesi në fushën e organizimit dhe promovimit të eventeve kulturore e turistike🎨🏞️, shërbimeve të komunikimit & marketingut🗣️, kafeterisë ☕🍩 dhe së fundmi medias. 📻

👉 Motoja e tij është: Që të nisësh një sipërmarrje, së pari duhet të duash dhe besosh atë që bën dhe promovon.
Më pas, guxo dhe puno fort! 💪

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë