#IRiuiMuajit

👉 Redia Dauti, vajza që rend për të arritur ëndrrën e saj në sport dhe që doli kampione në Maratonën e Tiranës.👏
➡️ Ajo mban titullin nënkampione Ballkani🏆 për moshat e reja në salla të mbyllura në Bullgari në garën 3000
metra. 🏃‍♀️
➡️ Në moshën 16 vjeçarje ka fituar medaljen e artë🏅në garat 3000 metra me pengesa në kampionatin ballkanik të Stambollit.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë