Autor: AKR

Thirrja e Katërt për Projekt-Propozime (Organizatat Rinore dhe Organizatat për të Rinjtë)

AGJENCIA KOMBËTARE E RINISË (AKR) SHPALL: THIRRJEN PUBLIKE NR. IV PËR PROJEKT-PROPOZIME DREJTUAR:  ORGANIZATAVE RINORE DHE ORGANIZATAVE PËR TË RINJTË A. Projekt-propozimet të cilat do të dorëzohen nga organizatat rinore dhe për të rinjtë duhet të kenë në fokus rininë referuar këtyre prioriteteve: Nxitja e pjesëmarrjes së të rinjve në proceset vendimmarrëse dhe mbështetja e […]

Mbledhja me Këshillin Kombëtar të Rinisë me fokus thirrjen e katërt të projekt-propozimeve për organizatat rinore dhe për të rinjtë

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijet Bora Muzhaqi me Drejtorin e Agjencisë Kombëtare të Rinisë Geron Ibrahimi zhvilluan mbledhjen e radhës me Këshillin Kombëtar të Rinisë me fokus thirrjen e katërt të projekt-propozimeve për organizatat rinore dhe për të rinjtë, por edhe konsultimin me KKR për të gjithë hapat proceduriale të thirrjes. Gjatë takimit […]

Konferenca “Java Globale e Parasë 2024”

Rinia dhe institucionet bashkëbisedojnë gjatë Javës Globale e Parasë 2024. Konferenca “Global Money Week 2024” bëri së bashku të gjithë ekosistemin e angazhuar direkt apo indirekt me edukimin financiar të të rinjve, për të diskutuar mënyrat më efektive të përcjelljes së dijes dhe njohurive financiare te të rinjtë. Pas një prezantimi nga Visa dhe Aflatoun […]

Projekti “Punësimi në zonat malore është sfidë dhe mundësi” nga organizata Agri-En

Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Znj. Bora Muzhaqi, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi, Kryetari i Bashkisë Librazhd Z. Mariglen Disha dhe drejtuesi i organizatës Agri-en Z. Isuf Dervishi, bashkëbiseduan me 58 të rinj nga qytetet e Elbasanit, Përrenjasit dhe Librazhdit të trajnuar në fushën e bujqësisë, mbi […]

Projekti “Tradita në Lëvizje” nga organizata Mega Art, i mbështetur nga Agjencia Kombëtare e Rinisë

Tradita shqiptare është një krenari jo vetëm për ne, por edhe për gjithë ata që vizitojnë Shqipërinë për të zbuluar kulturën, vallet, këngën dhe kulinarinë e vendit. Ministri i Shtetit për Rininë e Fëmijet Znj. Bora Muzhaqi, Kryetari i Bashkisë Librazhd, Z. Mariglen Disha dhe Drejtori i Agjencisë Kombëtare të Rinisë Z. Geron Ibrahimi, ju […]

Takim me të rinjtë e grupeve IMPACT të World Vision Albania pranë Agjencisë Kombëtare të Rinisë

21 të rinj nga grupet IMPACT në Tiranë dhe Kamëz zhvilluan një vizitë në zyrat e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, ku bashkëbiseduan me kreun e këtij institucioni, Z. Geron Ibrahimi. Gjatë takimit, ku ishte e pranishme edhe drejtoresha ekzekutive e World Vision Albania, Znj. Eljona Elmazi, të rinjtë u njohën me funksionet dhe veprimtaritë e […]

Panairi i Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Qarkun Fier

Minstri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Bora Muzhaqi, Ministri i Brendshëm Taulant Balla dhe Drejtori i Përgjithshëm i AKR Geron Ibrahimi vizituan Panairin e Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Fier ku u bashkuan rreth 30 aktorë të shërbimeve dhe mundësive për të rinj dhe rreth 200 të rinj pjesëmarrës që u informuan mbi mundësitë […]

Mbledhja e grupit ndër-institucional të punës

Në vijim të Strategjisë Kombëtare të Rinisë, si dhe në kuadër të nismës së MSHRF “Të rinjtë në Komunitet” që ka si synim nxitjen e vullnetarizmit dhe lehtësimin e angazhimit në vullnetarizëm, u mblodh grupi ndër-institucional të punës që filluan punën për ndryshimin e ligjit të vullnetarizmit. Ky grup ndër-institucional me përfaqësi nga Ministria e […]

Projekti “Aktivizimi dhe nxitja e të rinjve për një ambient të shëndetshëm dhe social” nga Shoqata Ressegnatia

Të lumtur të merrnim pjesë në eventin përmbyllës të projektit “Aktivizimi dhe nxitja e të rinjve për një mjedis të shëndetshëm social” zbatuar nga “Shoqata Ressegnatia”, i cili ka impaktuar 1000 të rinj, prej të cilëve 50% vajza dhe 50% djem. Me anë të këtij projekti të rinjtë dhe të rejat e Elbasanit, Belshit dhe […]

Sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike Nr.3

Në ambientet e Agjencisë Kombëtare të Rinisë, u zhvillua sesioni informues mbi zhvillimin dhe implementimin e projekteve me përfaqësuesit e bashkive fituese të Thirrjes Publike nr.3. Gjatë këtij takimi u diskutua mbi vijimësinë e projekteve fituese dhe hapat e nevojshëm gjatë zbatimit të tij. Drejtori i Përgjithshëm z.Geron Ibrahimi, i uroi suksese në rrugëtimin e […]

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë