👉 #iRiuiMuajit

Gerhard Veizi, i riu 28 vjeçar i cili ka kryer studimet për Inxhinieri Agromekanike,mori iniciativën për të krijuar 3️⃣ sipërmarrje të suksesshme edhe se në moshë të re.

➡️ Gerhardi i tregon çdo ditë brezit të tij se me përkushtim dhe punë arrihet gjithçka.💪

📌Motoja e tij: Provo, më pas pyetje shtro.

#AKR #Rinia #IRiuiMuajit

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë