Category: Veprimtari

#IRiuiMuajit

#IRiuiMuajit Ndryshe nga herët e tjera, për muajin korrik kemi zgjedhur të kemi të rinj për rubrikën #IRiuiMuajit Ata janë Kristjan Angjo dhe Klajdi Xhambazi dy të rinj me arritje […]

Agjencia Kombëtare e Rinisë