Category: Veprimtari

Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre.

Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre. Ky ishte qëllimi i aktivitetit të fokusuar te informimi mbi vlerat që mbart Liqeni i Ohrit, përpjekjet derisa u bë pjesë e UNESCO-s, qëndrimi brenda kritereve të UNESCO-s si dhe perspektiva për të ardhmen🙌. Falenderojmë kuratoren e Muzeut Historik të Pogradecit, zj. Froseda […]

Informimi mbi trafikimin e qenieve të trafikuara

Biseda e radhës mbi trafikimin e qenieve njerëzore u ndal te gjimnazi “Ymer Dishnica”, për të informuar të rinjtë mbi mënyrat sesi duhet të veprojnë kur ndjehen viktima të trafikimit, 💡arsyet se përse ndodh trafikimi, ❓mjediset në të cilat gjenerohet si fenomen dhe grupmoshat që ndjehen më të rrezikuara. Të rinjtë shpërndanë mendime mes tyre 👧👶👦dhe u informuan […]

Dita Kombëtare e Austrisë

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë Irsa Ruçi, ishte e ftuar në festën e organizuar nga Ambasada Austriake, në nder të Ditës Kombëtare të Austrisë, organizuar në Hotel Rogner. Ambasada Austriake është një portë e hapur komunikimi për SHKR-në; dhe Austria është një partner i rëndësishëm për Shqipërinë. Vendi ynё e ka listuar […]

Trajnim me çertifim “Sinapsi i Suksesit”

Trajnim me çertifim  Mos mungoni nesër në orën 12:00, tek Qendra Rinore e Tiranës… Truri është aseti më i rëndësishëm në qënien njerëzore. Arnita Beqiraj do t’ju demonstrojë sa e rëndësishme është pjesa emocionale, dhe si ndikon ajo në vendimarrje në jetën tonë. Ato që deri më sot i keni quajtur vendime të rëndësishme, NUK […]

Takimi me nënkryetaren e Bashkisë znj.Anisa Ruseti

Në kuadër të njohjes së administratës vendore, ndarjes së eksperiencave e modeleve për të rinjtë dhe menyrës së funksionimit të një dite pune në Bashkinë e Tiranës, të rinjtë vullnetarë të Shërbimit Kombëtar Për Rininë, takuan nga afër nënkryetaren e Bashkisë , znj.Anisa Ruseti e cila zhvilloi një bisedë të ngrohtë me ta. Diskutuam për […]

Projekti i Sky Club,grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Startoi dje projekti i Sky Club, grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡. Bashkëpunimi me World Vision për të dytin vit, vijon punën me grupet e të rinjve, për të formuar të rinj aktivë, 🙋‍♂️🙋‍♀️për t’u bërë zëri i komunitetit dhe zbatuesit e projekteve të ideuara […]

Ditën Botërore të Baletit ishim tek Shtëpia e të Moshuarve

Sot në “Ditën Botërore të Baletit” ishim me vullnetarët tanë, pranë gjysheve&gjyshërve të Shtëpisë së të moshuarve, Tiranë, me performanca, numra baleti dhe vallet e bukura të trevave tona. Falenderojmë në mënyrë të veçantë Shkollën e Baletit dhe nxënësit e saj të talentuar për këtë ditë kaq të veçantë 💃💃💃   

Dita Kombëtare e Aktivizmit

📣“Në Ditën Kombëtare të Aktivizmit”📹 Aktiviteti me tematikë kryesore “Dita Kombëtare e Aktivizmit”në Shqipëri – # NAD2019 👉synon të bëjë bashkë energjinë pozitive të qytetarëve dhe përfaqësuesve të ndryshëm të institucioneve; për të sjellë një ndryshim në komunitetet tona duke angazhuar të rinjtë. 📌Personazhet e ftuar diskutuan mbi rëndësinë e të qenurit aktiv dhe vullnetar në […]

Trajnerja dhe grupi i vajzave të Kuçovës, të cilat do koordinojnë lagjet e tyre në volejboll.

Trajnerja dhe grupi i vajzave të Kuçovës, të cilat do koordinojnë lagjet e tyre në volejboll. Kemi plot skuadra të tjera që do i prezantojmë ditëve në vazhdim. Mijëra të rinj që do bëhen pjesë; dhe një qëllim në fund: t’i evidentojmë talentet që në gjenezë