Author: AKR

I Riu i Muajit

👉 I Riu i Muajit ➡️ Mirela Muka e reja plot inspirim për jetën! ➡️ Vajza e re, mësuese anglishte në gjimnazin “Sami Frashëri” 👩‍🏫, ku pasioni, dëshira dhe vullneti nuk e ndal atë që të kontribuojë modestisht duke dhënë mësime falas pas orarit mësimor. 👏 ➡️ Mirela karakterizohet për bashkëpunim me nxënësit dhe prindërit […]

Gjatë takimit që zhvilluam me z. Tobias Rüttershoff, drejtor i zyrës për Shqipërinë i fondacionit Konrad Adenauer Stiftung #KAS, prezantuam jo vetëm krjimin e #AKR, por gjithashtu nismat që ne kemi në fokus.

Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.instagram.com/p/CMR33LpBBb0/?igshid=psqadm6cj1o

Kënaqësi të vizitonim sot ambjentet e #ICTSLAB, një qendër multifunksionale inovacioni, e cila ka në fokus formimin dhe drejtimin e të rinjve drejt teknologjisë së informacionit dhe start-upeve. 💻

Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.instagram.com/p/CMPnYSaArH1/?igshid=1w06zs8dhyd14

Në parlamentin e dytë rural patëm kënaqësinë të njiheshim me të rinj simpatikë si dhe të dëgjonim idetë e tyre mbi iniciativa të ndryshme rurale!

Për më shumë klikoni në linkun e mëposhtëm: https://www.instagram.com/p/CMC0QvthIHS/?igshid=ty4pshzdc0on

Agjencia Kombëtare e Rinisë