Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre.

Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre. Ky ishte qëllimi i aktivitetit të fokusuar te…
Read More
Të njohim vlerat e rajonit tonë dhe të kuptojmë rëndësinë e tyre.

Leksioni për fotografinë

Pas fotografisë është një botë emocionesh që rri zgjuar; dhe pulson me ngjyra, me fragmente dhe shprehi të ngrira në…
Read More
Leksioni për fotografinë

Informimi mbi trafikimin e qenieve të trafikuara

Biseda e radhës mbi trafikimin e qenieve njerëzore u ndal te gjimnazi “Ymer Dishnica”, për të informuar të rinjtë mbi…
Read More
Informimi mbi trafikimin e qenieve të trafikuara

Dita Kombëtare e Austrisë

Drejtoresha e Përgjithshme e Shërbimit Kombëtar për Rininë Irsa Ruçi, ishte e ftuar në festën e organizuar nga Ambasada Austriake,…
Read More
Dita Kombëtare e Austrisë

Trajnim me çertifim “Sinapsi i Suksesit”

Trajnim me çertifim  Mos mungoni nesër në orën 12:00, tek Qendra Rinore e Tiranës… Truri është aseti më i rëndësishëm…
Read More

Takimi me nënkryetaren e Bashkisë znj.Anisa Ruseti

Në kuadër të njohjes së administratës vendore, ndarjes së eksperiencave e modeleve për të rinjtë dhe menyrës së funksionimit të…
Read More
Takimi me nënkryetaren e Bashkisë znj.Anisa Ruseti

Projekti i Sky Club,grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Startoi dje projekti i Sky Club, grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te…
Read More
Projekti i Sky Club,grupi rinor i fokusuar te nxitja e qytetarisë aktive dhe sipërmarrjes së suksesshme te të rinjtë💡.

Ditën Botërore të Baletit ishim tek Shtëpia e të Moshuarve

Sot në “Ditën Botërore të Baletit” ishim me vullnetarët tanë, pranë gjysheve&gjyshërve të Shtëpisë së të moshuarve, Tiranë, me performanca,…
Read More
Ditën Botërore të Baletit ishim tek Shtëpia e të Moshuarve

Dita Kombëtare e Aktivizmit

📣“Në Ditën Kombëtare të Aktivizmit”📹 Aktiviteti me tematikë kryesore “Dita Kombëtare e Aktivizmit”në Shqipëri – # NAD2019 👉synon të bëjë bashkë…
Read More
Dita Kombëtare e Aktivizmit

Trajnerja dhe grupi i vajzave të Kuçovës, të cilat do koordinojnë lagjet e tyre në volejboll.

Trajnerja dhe grupi i vajzave të Kuçovës, të cilat do koordinojnë lagjet e tyre në volejboll. Kemi plot skuadra të…
Read More
Trajnerja dhe grupi i vajzave të Kuçovës, të cilat do koordinojnë lagjet e tyre në volejboll.

√ Empatia sociale / vullnetarizmi

√ Edukimi jo formal

√ Punëdhenia dhe pjesëmarrja aktive

√ Rikrijimi dhe kreativiteti


Mirësevini në
Shërbimi Kombëtar për Rininë

Shërbimi Kombëtar për Rininë (SHKR) është i vetmi institucion shtetëror që
implementon dhe zbaton politikat rinore. SHKR siguron mbështetjen dhe
përfshirjen e Rinisë në çdo fushë social–kulturore. Qëllimi jonë është të
mbështesim të rinjtë duke ngritur kapacitete dhe promovuar pjesëmarrjen
e tyre në vendimmarrje. SHKR, nëpërmjet projekteve të saj, ndërgjegjëson
të rinjtë për një jetë më të shëndetshme duke i inkurajuar që të vënë në
përdorim aftësitë e tyre për punësim dhe edukim profesional. Shërbimi
Kombëtar për Rininë është institucioni përgjegjës për krijimin e hapësirave
rinore siç janë Qendrat Rajonale Rinore. Ato zhvillojnë aktivitete duke
promovuar grupe dhe individë të ndryshëm në çdo fushë të jetës
social-publike dhe kulturore.

Veprimtari

Partnerët tanë