Xhulian Kafexhiu, Vizion OJF

Xhulian Kafexhiu ka lindur në  Krujë. Ka kryer studimet për Shkenca Politike dhe Master Shkencor për “Marrëdhënie me publikun dhe komunikim”. Prej 10 vitesh është i angazhuar dhe i motivuar ndaj të drejtave dhe interesave të rinisë, si dhe ka dëshirën e fortë për të kontribuar në zhvillimin e komunitetit dhe të rinisë në vendin tonë.

Xhuljani kërkon mbështetje sepse të qenit pjesë e Këshillit Kombëtar të Rinisë është një mundësi e shkëlqyer për të ndikuar në politikat dhe programet që ndikojnë në jetën e rinisë në vendin tonë.

Kjo është një sfidë e bukur që Xhuliani ka marrë përsipër për të punuar duke paraqitur propozime dhe nisma, hartuar projekte. Xhuliani bazohet në energjinë e bukur rinore dhe për të zhvilluar aktiviteteve e politika konkrete që do të ndihmojnë rininë në zhvillimin e tyre dhe arritjen e potencialit të tyre maksimal nga Vermoshi në Konispol, por pa harruar edhe të rinjtë e Diasporës.

“Qeshu, rini! Qeshu! Bota asht e jotja!” Migjeni.  

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë