Erik Sulaj, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës

Erik Sulaj është student i vitit të dytë, Fakulteti i Drejtësisë, Universiteti i Tiranës. Ai është zgjedhur anëtar përfaqësues i Këshillit Studentor në vitin e parë dhe aktualisht vazhdon të jetë pjesë e Këshillit Studentor. Problematikat e studentëve, takimet dhe veprimtaritë edhe me studentë të fakulteteve të tjera e kanë bërë Erikun të aftë të menaxhoj problematikat në këtë fushë. Ai është i gatshëm të ndihmoj me njohuritë dhe vullnetin që e karakterizon dhe prandaj zgjodhi të garoj për Këshillin Kombëtar Rinor.

sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë