Adriani, praktikanti i dytë, i cili i bashkohet AKR-së nëpërmjet programit kombëtar të praktikave të punës.

➡️ Adriani ka studiuar për gazetari 📰 dhe ndihet mjaft i motivuar e besimplotë se praktika pranë #AKR do të jetë një eksperiencë mjaft e vlefshme për të përvetësuar më tej aftësitë e tij në gazetari 💻 dhe për të zhvilluar qasjen e tij profesionale në kuadër të punës rinore.

#AKR #Rinia

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency