Panairi i Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Qarkun Fier

Minstri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët Bora Muzhaqi, Ministri i Brendshëm Taulant Balla dhe Drejtori i Përgjithshëm i AKR Geron Ibrahimi vizituan Panairin e Edukimit, Trajnimit, dhe Punësimit në Fier ku u bashkuan rreth 30 aktorë të shërbimeve dhe mundësive për të rinj dhe rreth 200 të rinj pjesëmarrës që u informuan mbi mundësitë për të rinjtë.

Ky panair është panairi i 9-të, në kuadër të nismës Panair për të Rinjtë në çdo qark.

Çdo ditë më afër të rinjve.

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency