Java e Panairit të Administratës Publike 2024

Një javë e plotë dinamike solli administratën më pranë jush përmes eventeve të hapura!
U çel java e Panairit të Administratës Publike 2024, organizuar nga MAPA, me qëllim për t’i kushtuar rëndësi burimeve njerëzore dhe njohjes së politikave të institucioneve publike. Pjesë e panairit, AKR përmes stendës së dedikuar, si përfaqësuese e MSHRF-së, njohu të rinjtë me informacione mbi mundësitë që ky institucion ofron.Risitë mbi Programin Kombëtar të Praktikave të Punës ishin fokusi i AKR-së në këtë panair, përmes së cilave u mundëson mbështetjen financiare të rinjve gjatë periudhës së praktikës, si dhe rritjen e grupmoshës që përfiton.

en_GBEnglish (UK)
National Youth Agency