#YouthTrail 2022

#AKR i është bashkuar programit të #YouthTrail2022, i cili vjen në edicionin e tij të 5️⃣-të, nën temën “Së bashku për Siguri”, ku morën pjesë 2️⃣4️⃣ të rinj nga rajoni i Ballkanit Perëndimor.
▶️Ky program i organizuar nga OSCE Presence in Albania u zhvillua me qëllim promovimin🗣 e rolit të të rinjve për paqen dhe sigurinë në Shqipëri.
sqShqip
Agjencia Kombëtare e Rinisë